Naturalnie aromatyczne przyprawy od Delecty
Ciastem dziękujemy, przepraszamy, celebrujemy małe i duże sukcesy, obdarowujemy innych. Domowe wypieki to radość, którą możemy dzielić się z bliskimi na co dzień. Dzięki nowym przyprawom Delecty: Cukrowi o smaku cytrynowym (pierwszy na rynku!), Przyprawie do szarlotki i Przyprawie do sernika domowe ciasta i desery zyskają głęboki aromat korzeni i cytrusów.
2016-03-11, 13:58

Przyprawa do szarlotki Delecta to aromatyczna kompozycja naturalnego cynamonu, imbiru i goździków. Doskonale sprawdzi się jako dodatek do ciast z jabłkami, musów jabłkowych czy naleśników. Dopraw korzenną nutą pyszną kawę, mlecznego szejka lub kremowy deser i spraw przyjemność bliskiej Ci osobie!

Przyprawa do sernika Delecta zawiera prawdziwą wanilię, naturalną suszoną skórkę cytryny i kardamon. Podkreśli aromat wszelkich wypieków i deserów na bazie ulubionego sera - białego twarogu, serka mascarpone czy włoskiej ricotty. Baw się smakami i eksperymentuj z klasyką. Przyprawa do sernika w deserze panna cotta? Czemu nie!mat. prasowe Delecta

Nowe przyprawy Delecta to punkt wyjścia dla Twojej kulinarnej wyobraźni. Zainspiruj się ich głębokim aromatem i pozwól poprowadzić w świat słodkich wypieków i deserów prosto z serca.

Producent: Bakalland S.A. (www.delecta.pl)

W sprzedaży od: 23 lutego 2016 r.

Cena det.: Cukier smak cytrynowy ok. 0,80 zł, Przyprawa do szarlotki ok. 1,10 zł, Przyprawa do sernika ok. 1,10 zł

Życzymy udanych wypieków!  Pamiętaj… w pieczeniu najbardziej ceni się dobre intencje. Piecz śmiało dla innych… ot tak… prosto z serca.

510 081 2013