Owocowy kubek – z kampanią „Prosto z serca”!
W poniedziałek, 19 września, ruszyła kampania promująca kisiele z linii Owocowy kubek marki Delecta. Komunikacja w telewizji i działania w punktach sprzedaży potrwają do 30 października br.
2016-09-21, 10:09

Owocowy kubek Delecta to linia jednoprocjowych kisieli, które doskonale sprawdzą się jako szybka, rozgrzewająca przekąska, idealna na chłodne dni. Działania promujące linię Owocowego kubka dostępnego w odświeżonej odsłonie, spójnej z nową szatą graficzną marki, przedstawiają je jako prostą do przygotowania przekąskę, którą można podarować drugiej osobie ot tak… prosto z serca. Spot w ciepły i autentyczny sposób oddaje moc drobnych gestów i szczerych intencji tak istotnych dla każdego z nas. Owocowy kubek może być właśnie taką słodką przyjemnością.

W ramach kampanii zaplanowano emisję spotu reklamowego w ogólnopolskich stacjach telewizyjnych TVP2, Polsat i TVN, stacjach tematycznych TVP, jak również pakietach kobiecych kanałów TVN i Polsat. Zaplanowano również działania w miejscach sprzedaży. W punktach handlowych będą prowadzone aktywności promocyjne i dodatkowe ekspozycje produktów, które mają na celu wzmocnienie zasięgu kampanii. Działania mają charakter wizerunkowo-sprzedażowy.

Kreację spotu przygotowała agencja Mullenlowe Warsaw. Planowaniem i zakupem mediów zajęła się agencja Starcom.

Metryczka kampanii:

Termin: 19.09.2016 – 30.10.2016

Hasło kampanii: Delecta. Prosto z serca

Klient: Bakalland S.A. (www.delecta.pl)

Produkt: Kisiele Owocowy kubek

Media: TV, materiały POSM