Nowe mini wafelki do dzielenia się - Grześki Tyci w czekoladzie mlecznej
W ofercie marki Grześki pojawiła się kolejna wyjątkowa nowość. W sklepach są już dostępne mini wafelki Grześki Tyci w czekoladzie mlecznej, stanowiące idealną przekąskę do dzielenia się z rodziną i znajomymi.
2018-02-26, 10:28

Marka Grześki rozszerzyła ofertę Grześków Tyci. Po sukcesie Grześków Tyci w czekoladzie deserowej, marka zdecydowała się na wprowadzenie nieco słodszej wersji - Grześków Tyci w czekoladzie mlecznej. Nowe mini wafelki przekładane kremem kakaowym w czekoladzie mlecznej sprawdzą się jako pyszna przekąska do chrupania i przegryzania. Opakowanie Grześków Tyci w czekoladzie mlecznej zawiera aż 105 małych wafelków na jeden kęs.

Grześki Tyci w czekoladzie mlecznej zapewnią mnóstwo momentów beztroskiej przyjemności, które można dzielić z innymi. To przekąska na raz, która idealnie sprawdzi się podczas samodzielnego przegryzania, jak również chrupania z rodziną lub znajomymi. Te tyci wafelki zapewnią maxi chwile radości niezależnie od wieku.

Grześki Tyci w czekoladzie mlecznej są dostępne w sprzedaży od stycznia br.

TYCI, ALE DZIELNY!

BO ŁATWO SIĘ PODZIELISZ