Nowość od marki Hellena – Oranżada Hellena Party o smaku waty cukrowej dla najmłodszych!
W grudniu br. do oferty marki Hellena dołączy nowa odsłona kultowego napoju dla najmłodszych konsumentów - Oranżada Hellena Party o smaku waty cukrowej. Z 20 proc. zawartością soku z owoców i mnóstwem musujących bąbelków będzie idealnym uzupełnieniem wszelkich dziecięcych imprez i spotkań.
2023-11-24, 11:15

Najnowsza propozycja od marki Hellena, z portfolio firmy Colian, to Oranżada Hellena Party o delikatnym smaku waty cukrowej. Zawierająca aż 20 proc. soku z owoców oraz wzbogacona dodatkową porcją bąbelków, doskonale wpisuje się w klimat celebracji wyjątkowych chwil i doniosłych momentów dla najmłodszych fanów marki.

Oranżada Hellena Party w wersji o smaku waty cukrowej to niezastąpiony dodatek do nadchodzących karnawałowych uroczystości. Bez względu na okoliczności – prywatka, kinderbal, urodziny czy zabawa sylwestrowa z najmłodszymi – dostarczy niepowtarzalnych przeżyć, wzbogacając radosną atmosferę każdej sytuacji. podkreśla Joanna Kąkol, Rzecznik Prasowy Colian.

Oranżada Hellena Party w butelce o pojemności 0,75 l zwraca uwagę kolorowym, spójnym i wyrazistym designem, który zachwyci konsumentów, zwłaszcza tych najmłodszych. Produkt jest dostępny w ofercie limitowanej od grudnia br. w nowoczesnym kanale dystrybucji, w rekomendowanej cenie detalicznej około 12 zł.

Marka: Hellena

Produkt: Oranżada Hellena Party o smaku waty cukrowej