Radość dekorowania z Decoradą Kolorowe mini piegi Delecta
Ozdabianie wypieków może stanowić nie lada wyzwanie, ale również pozwala uwolnić duszę artysty drzemiącą w każdym wielbicielu pieczenia. Z pomocą przychodzi marka Delecta i linia posypek Decorada. Do kreatywnego ozdabiania świątecznych i karnawałowych słodkości doskonale sprawdzi się pozbawiona konserwantów i sztucznych barwników nowość – Decorada Kolorowe mini piegi.
2016-12-14, 13:02

Decorada Kolorowe mini piegi to pierwsze na rynku draże w rozmiarze mini. Swój smak zawdzięczają kompozycji mlecznoczekoladowego nadzienia i chrupiącej skorupce z dodatkiem czekolady i mleka. Różnorodność barw pozwala na kreatywne zastosowanie mini piegów do upiększenia świątecznych ciast i pierniczków czy karnawałowych babeczek ot tak… prosto z serca.  Przygotowanie słodkich wzorków na słodkościach sprawi radość nie tylko dzieciom, lecz także dorosłym.

Posypka nie zawiera konserwantów ani sztucznych barwników, dzięki temu będzie świetną propozycją dla każdego wielbiciela słodkości – kolorowe draże stanowią doskonałą alternatywę dla cukierków.

W ofercie linii Decorada Delecta znajdują się: płatki i kamyczki czekoladowe, karmel, kuleczki zbożowe w czekoladzie, kuleczki zbożowe w różowej skorupce, maczek o smaku truskawkowym, posypkę o smaku owocowym, maczek owocowy tutti frutti, maczek o smaku mango, posypka arachidowa prażona i kokosowa karmelizowana oraz posypka kolorowe mini piegi.

Posypki Decorada Delecta w jednoporcjowych, poręcznych saszetkach (30-40 gramów) są dostępne w cenie od 2,50 zł do 3,99 zł  w zależności od smaku.

Producent:           Bakalland S.A. (www.delecta.pl)

Produkt:                               Decorada Posypka mini piegi (35g)

Cena det.:             3 zł/szt.

Dostępność od:   20 września br.

Katarzyna Pińkowska
Account Executive