Egzotyczne i leśne Galaretki od marki Delecta
Słodkie i pełne aromatu owoców galaretki stanowią doskonały deser dla dzieci i dla dorosłych. Dla miłośników tych intensywnie kolorowych przysmaków marka Delecta przygotowała dwie nowości: Galaretkę o smaku owoców lasu pełną malin, jeżyn i jagód oraz Galaretkę o smaku owoców egzotycznych: ananasa, melona i mango.
2017-02-21, 12:06

Galaretka o smaku owoców lasu i Galaretka o smaku owoców egzotycznych to bogactwo oryginalnych i intensywnych kolorów. Na długo zachowują idealną konsystencję, wyjątkowy smak i barwę. Są doskonałą podstawą do deserów z bitą śmietaną podawanych w pucharkach, kolorowym uzupełnieniem ciast biszkoptowych czy nieodzownym elementem serników na zimno przygotowywanych ot tak… prosto z serca.

Aby przenieść się na pachnącą leśną polanę lub w pełne słońca egzotyczne kraje wystarczy wymieszać zawartość opakowania z gorącą wodą i odstawić galaretkę do stężenia, a następnie delektować się jej mocno owocowym smakiem i aromatem. Jedna saszetka wystarczy do przygotowania 500 ml galaretki.

Nowości będą dostępne w sprzedaży od 21 lutego br. w sugerowanej cenie ok. 1,69 zł za sztukę.

Producent:           Bakalland S.A. (www.delecta.pl)

Produkt:                                Galaretka smak owoce lasu Delecta (75 g), cena det. ok. 1,69 zł.

Galaretka smak owoce egzotyczne Delecta (75 g), cena det. ok. 1,69 zł.