Komunijna kolekcja słodyczy marki Solidarność
Marka Solidarność z okazji zbliżających się Pierwszych Komunii Świętych proponuje specjalną kolekcję bezalkoholowych bombonierek. Produkty oferowane są w eleganckiej oprawie graficznej. Bombonierki są dostępne w sprzedaży od kwietnia br.
2018-04-11, 09:03

Słodycze to tradycyjne upominki komunijne. Jako podarunek dla dzieci przystępujących do Pierwszej Komunii Świętej i poczęstunek dla ich gości, idealnie sprawdzą się słodycze marki Solidarność ze specjalnej kolekcji w dedykowanej szacie graficznej. Propozycję tworzą bombonierki z pysznymi, aksamitnymi kremami bezalkoholowymi, zatopionymi w delikatnej czekoladzie: L’Amour, Czekoladki z Klasą Pistachio, Czekoladki z Klasą Choco Choco oraz Czekoladowe Tajemnice. Gama smakowa produktów została dobrana tak, aby zadowolić bohaterów uroczystości pierwszokomunijnych.

Wyśmienite bombonierki Solidarności są oferowane w szatach graficznych z motywami i emblematami komunijnymi. Konsumenci mają do wyboru opakowania z rozróżnieniem produktów dedykowanych dziewczynkom i chłopcom oraz z uniwersalną kokardą. Uroczysty charater święta podkreśla hasło przewodnie: „W tym wyjątkowym dniu”, widniejące na wszystkich wyrobach. Produkty zyskały papier okazjonalny lub specjalne obwoluty. Czekoladowe słodkości z oferty komunijnej są oferowane w sprzedaży od kwietnia br.

Informacje o produktach

Marka: Solidarność