Babeczki dyniowe z Serca Natury Delecta - na jesień i nie tylko
Dyniowy deser to absolutny jesienny must have, a wręcz must bake. Od teraz można się nim delektować przez cały rok. Wyśmienite w smaku i niezwykle proste w przygotowaniu Babeczki dyniowe z Serca Natury oferuje marka Delecta.
2017-10-23, 13:10

Babeczki dyniowe z Serca Natury charakteryzują się obniżoną o 30% zawartością cukru, naturalnym składem, brakiem konserwantów i sztucznych barwników. Szlachetne składniki takie jak: prażona mąka jaglana, bogata w karoten i witaminy polska dynia Hokkaido oraz mieszanka korzennych przypraw sprawiają, że babeczki są wyśmienitym deserem nie tylko w sezonie jesienno-zimowym. Doskonale sprawdzą się zarówno na kinderbalach, jak i podczas spotkań z przyjaciółmi.

Babeczki dyniowe są niezwykle proste w przygotowaniu. Do gotowej mieszanki należy dodać jedynie jaja, jogurt naturalny lub jogurt grecki oraz olej. Najlepsze połączenie smakowe tworzą z pestkami dyni, słonecznika czy suszonymi owocami. Dołączone do opakowania papierowe foremki ułatwiają i przyspieszają ich przygotowanie.

Nowość jest dostępna w sprzedaży od 19 września br. w sugerowanej cenie detalicznej ok. 6,80 zł za opakowanie.

Producent:           Bakalland S.A. (www.delecta.pl)

Produkt:               Babeczki dyniowe (300 g)

Cena det.:             ok. 6,80 zł/opakowanie

510 081 2013